Cautare

5293 de rezultate pentru "stirile protv galati 21 octombrie" (3.01 secunde)
Asa se face ca stirile serioase de la Antena 1 incep cu Geoana sau Voiculescu, aruncand cu laturi in Basescu si in acolitii lui, noutatile de la Pro TV cu manelistii, Gigi Becali sau cu Basescu dansand cu soata pe litoral ori premiind si laudand sportivi de care nu s-a ingrijit niciodata.
Noul Cod Rutier aduce noutati si in ceea ce priveste amenzile acordate in cazul in care nu se respecta legea, informeaza Stirile ProTv.
Stirile ProTV au aflat cum functioneaza aceste camere, si mai ales, pe ce sosele au fost instalate. Autoritatile au investit mult in ultimii ani in camerele de supraveghere, ca sa-i prinda pe toti soferii care circula fara rovinieta.
13 octombrie 1967, comuna Cavadinesti, judetul Galati Profesia de bazaa:
In cursul lunii trecute, la Oficiul Registrului Comertului Galati, s-au inregistrat 240 de noi agenti economici. ... De asemenea, in luna octombrie au fost radiati 49 de agenti economici si au fost facute 1.995 de mentiuni la Registrul Comertului, la actele constitutive ale agentilor economici.
Intrarea in impas a negocierii contractului colectiv de munca (CCM) de la Combinat, care a culminat cu esuarea concilierii conflictului de munca declansat de sindicate, ar putea avea consecinte neplacute asupra cistigurilor celor 15.000 de salariati de la Arcelor Mittal Galati.
"Am dat o prima masura care trebuie indeplinita de catre cei de la BancPost, filiala Galati. Pentru contractele care s-au incheiat fara sa aiba prevazut comisionul de administrare, BancPost are obligatia sa-i notifice pe clienti pentru a le inapoia banii luati pe luna octombrie.
Claudiu Popa) Regimul termic prognozat in urmatoarele doua saptamani va fi caracterizat de o vreme, in general, in racire, cu temperaturi maxime ce vor atinge cel mult 22 de grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi prezente, in majoritatea regiunilor, atat la inceputul intervalului de prognoza, cat si in zilele de 26, 27 si 29 septembrie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 19 Septembrie - 2 Octombrie 2016 Muntenia In Muntenia, valorile termice diurne vor scadea in primele doua zile din intervalul de prognoza, apoi vor creste usor si treptat.
Astfel, in loc de a primi majorari in aprilie si octombrie, unii bugetari vor beneficia de cresteri salariale chiar de la 1 ianuarie. ... Astfel, salariile profesorilor vor fi majorate cu 5% incepind cu luna ianuarie, cu 2% din luna aprilie si 15% din octombrie.
In perioada ianuarie - octombrie a anului trecut au intrat in circulatie 100.098 automobile rulate si 259.154 masini noi, potrivit datelor Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).
Firmele au renuntat cel mai repede la depozitele bancare în luna octombrie, dar si populatia si-a retras din bani.
Incasarile au crescut, dar din executari silite Daca sumele declarate de firme la Fisc au fost mai mici, incasarile efective au fost mai mari luna trecuta (141,21 milioane de lei) decat in septembrie 2009 (133,55 milioane de lei). ... In octombrie, economia "la vedere"
"Impozitul pe profit efectiv platit in octombrie 2011 a fost de 19,5 milioane de lei, cu 27,6% mai mic decat in octombrie 2010, cand fusese de 26,9 milioane de lei.
Din 15 octombrie incepe o noua editie OGRADA: ... Te asteptam in Carturesti Verona intre 15 si 18 octombrie sa te bucuri de toamna si sa-ti faci plinul de carti pentru finalul de an.
In noaptea de sambata spre duminica am trecut la ora oficiala de iarna Romania a trecut, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, iar ziua de 26 octombrie, care are 25 de ore, este cea mai lunga din an.
Primaria Capitalei, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, organizeaza cea de-a treia editie a Targului Bucurestilor, in perioada 10 -14 octombrie 2018, in Parcul Izvor.
Activitatea Directiei Generale a Finantelor Publice si a Comisariatului Garzii de Mediu Galati va fi paralizata joi, intre orele 8 si 10, in urma grevei de avertisment declansate de catre angajatii celor doua institutii, membri de sindicat.
22 octombrie, ora 16.00. ... In cadrul sedintei de negociere a noului CCM desfasurata ieri dupa-amiaza, s-a stabilit componenta comisiei de negociere din partea sindicatelor, din care vor face parte 24 de reprezentanti ai sindicatelor uzinelor afiliate la FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Metalurgistilor (SSM), UTSL si Forum.
Distributiile de gaze naturale Compania Gaz de France a preluat in octombrie 2004 un pachet de 30% din actiunile societatii Distrigaz Sud pentru care s-a angajat sa plateasca 128 de milioane de euro.
Nu ma invatati pe mine cum se fac stirile la TVR. Eu imi pierdeam o ora pe zi sa fac stirile la TVR'.
google-analytics.com